• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

Često postavljana pitanja

Kako se vrši naplata parkiranja?

Naplata parkiranja na Aerodrom Parkingu se vrši u kešu, a moguće je i plaćanje karticama. Ukoliko se radi o stranom klijentu, radnici našeg parkinga kod aerodroma će obezbediti da se strana valuta promeni na najbrži način po najboljem kursu.

Parking se naplaćuje po povratku sa putovanja, odnosno tek kada preuzmete svoje vozilo na parkingu.

Parking se nalazi u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma Nikola Tesla. Naš parking je udaljen 1000 metara od terminala aerodroma. 

Naplata parkinga na aerodromu (aerodromparking.com) se vrši po danu i to po postojećem cenovniku. Dani se obračunavaju kalendarski. 

Transfer je uključen u uslugu parkinga i on je besplatan! Nakon što parkirate vozilo, naši vozači vas prevoze službenim automobilima naše firme direktno do odlaznog terminala aerodroma Nikola Tesla. U povratku sa putovanja, vozač će vas sačekati ispred terminala i prevesti do parkinga. Standardna procedura prilikom povratka sa putovanja je da kontaktirate operatera prilikom preuzimanja prtjaga, nakon čega dobijate informacije koje vozilo i ko od vozača dolazi po vas.

Za celokupnu procedura parkiranja, izdavanja potvrde o preuzimanju vozila, kao i transfera do terminala potrebno je izdvojiti 5 do 10 minuta zbog izuzetne blizine samog aerodroma.

Hiljade zadovoljnih klijenata odlična je potvrda da će vaš automobil biti u potpunosti bezbedan. Parking je u potpunosti ograđen i pokriven video nadzorom, a kako bi signurnost bila na maksimalnom nivou, parking je čuvan 24h dnevno od strane profesionalnog lica. 

Radno vreme našeg parkinga je 24h dnevno. To znači da u bilo kom trenutku možete parkirati Vaše vozilo jer su vozači kao i operateri, uvek na raspolaganju. Takođe, radno vreme call centra je 24h dnevno. Rezervaciju možete izvršiti u bilo koje doba dana i noći.

Aerodrom parking uredno vrši izdavanje fiskalnih računa kako fizičkim tako i pravnim licima. Moguće je izdavanje faktura i računa za firmu.

Ova opcija ostaje otvorena u slučaju nužde – prilikom kašnjenja na let.

Parking na aerodromu možete rezervisati putem online forme na našem web-sajtu, slanjem poruke na whatsapp, facebook messenger ili email. U poruci je potrebno dostaviti: ime i prezime na koje ide rezervacija, datum i vreme dolaska na parking kao i kontakt telefon ili email.

Nakon izvršene rezervaciji parking mesta, u povratnoj poruci dobijate potvrdu rezervacije sa detaljnim sadržajom, uputima i smernicama, kako do nas. Ukoliko posedujete pametni telefon, lokaciju kao i navigaciju do parkinga na aerodromu možete dobiti jednim klikom. U slučaju da imate bilo kakvih problema oko pronalaženja parkinga, možete nas kontaktirati pozivom na broj za informacije i rezervacije kako bi vas operateri uputili ili poslali vozača da vam pomogne.

Jednostavno je. Rezervišite parking mesto (rezervacija nije obavezna ali je zbog same sigurnosti Vašeg parking mesta, poželjna), parkirate na našem parkingu kod aerodroma (smernice i lokaciju parkinga dobijate odmah nakon rezervacije), prevozimo vas direktno do odlaznog terminala, u povratku vas čekamo na istom mestu i vraćamo do vašeg vozila.

Potvrda o preuzimanju vozila je obavezna i dobija se po parkiranju vašeg automobila. U povratku je potrebno potvrdu pokazati vozaču naše firme, kako bi se maksimalno osigurala bezbednost korisnika.

Rezervacija nije obavezna ali je poželja, kako biste sa sigurnošću obezbedili parking mesto.

Rezervaciju parking mesta možete izvršiti neposredno pred sam dolazak na parking. Naša preporuka je da rezervaciju parkinga izvršite par dana ranije.

Pozovi