+381 64 0805876 - Rezervacije 24/7 aerodrom.parking@gmail.com

Na našem sajtu kao i facebook stranici možete pogledati komentare zadovoljnih korisnika, što će Vam potvrditi da odabirom Aerodrom parkinga ostavljate svoj auto u sigurnim rukama. Ukažite nam poverenje i bezbrižno putujte!

Predrag Vlajić

Izuzetni profesionalci. Tačnost, gostoljubivost. Svaka pohvala momci.

Bogisa Lukic

Pravi profesionalci. Ja od sada znam gde parkiram svoj automobil. Sve u dogovoreno vreme, automobil opran. Svaka čast 🙂

Vladimir Pavlović

Fenomenalna usluga, razumna cena, bez čekanja. U dolasku sam ja kasnio za rezervisano vreme, sačekali su me bez ikakvih problema. Sve preporuke.

Sava Smudja

Odlična usluga i najbolja cena. Preporučujem svima koji dolaze na aerodrom Nikola Tesla u Beograd da ovde parkiraju auto. Takodje pohvaljujem gospodina Aleksandra na ljubaznosti i brzoj usluzi prilikom preuzimanja vozila na beogradskom aerodromu.

Luka Lajst

Koga god da cimaš da te vozi na aerodrom će bar jednom posle kenjati ''a kad sam ja ustao u 4 da bih te vozio na aerodrom....'' vidimo se sa tim pričama 🙂 odlična ekipa, širite se i peglajte dalje! Vidimo se ponovo

Cornel Giurumescu

Awesome services, awesome people! Really PRO, I let my car in the park almost three weeks and was very safe!

Igor Drazovic

Malo je reći da sam oduševljen uslugom. Profesionalnost na maksimalnom nivou. U minut su me sačekali na terminalu i odvezli do mog automobila koji me je sačekao potpuno opran. Momci su tako prijatni da ću i sledeći put bez razmišljanja koristiti usluge Aerodrom Parkinga. Hvala na vrhunskoj usluzi, bravo. Od mene ocena 10.

Srdjan Mijuskovic

Vrunski profesionalci, decko me je cak presreo dok sam trazio ulicu i odveo do lokacije, za 3 minuta su bili tu u povratku. Korsticu vase usluge opet.

Aleksandra Mihajlovic

Odlična i profesionalna usluga! Auto siguran! A cena više nego pristupačna!

Nada Sismic Markovic

Hvala momci što ste odlično osmislili, a još bolje izveli čitavu ideju. Besprekorno funkcionišete, vrlo profesionalno. Moja velika preporuka svim putnicima. Da vas glava ne boli i da ne cimate nikoga kod kuće. Bravo

Tatjana Ledenjak

Prezadovoljni!!! Za 3 min su nam bili na usluzi. Odvezli kola, video nadzor smo imali svo vreme. U povratku su nas zvali da li smo stigli i isto tako bili na usluzi za 3 min. Cena po danu korektna!!! Sve preporuke

Nikola Jovanovic

Savršena usluga. Sačekaju te na aerodromu, odvezu auto na parking, daju ti pristup live strramu parkinga gde vidiš svoj auto, zvrcneš ih kad sletiš nazad i eto auta, opranog i mirišljavog ispred aerodroma kad izađeš. I to sve vrlo jeftino. Bravo!

Nikola Ćosić

E ovako. Ekipa je sjajna, usluzna, od prvog momenta opustenog dogovaranja putem Vibera, preko preuzimanja vozila, mogucnosti nadgledanja vozila u svakom momentu, preuzimanjem (DETALJNO OPRANOG) vozila, ma sve perfektno. Prvi put sam koristio ovu uslugu i naravno da sam bio sumnjicav, kao sto treba biti prema svemu, ali od sada cu svaki put parkirati auto kod ove ekipe i preporuciti ih svakome koga poznajem da mu treba slicno, kao sto sada preporucujem Vama koji/koja ovo citate. Pet plus! Pozdrav! 🙂

Branko Grujić

100% profesionalno. Ostavili auto 17 dana dok smo bili u Americi, dobili aplikaciju za pregled video nadzora. Sačekali nas u 4:00h ujutru na aerodromu preuzeli auto, sačekali nas kad se vratili sa opranim vozilom. Za svaku pohvalu i preporuku. Svakako ćemo ponovo koristiti vaše usluge pri narednim putovanjima !

Davor Dav

Vrlo profesionalna, točna i pouzdana usluga.Također, sigurnost je na visokoj razini. Aleksandar i ekipa rade dobar posao, svakako za preporučiti.

Igor Sefanovski

Odlican servis! Sve po ugovoru bez nikakvih problema.!

Afana Midzić

Odlično! Ostavili auto, poslije 8 dana došli po njega. Auto oprano i spremno za put. Jeftino i jednostavno.

Eldin Hadzić

Bravo !!! Nemam nijednu zamerku. Preporučujem od srca svima. Brzi, profesionalni I uslužni. Cena najbolja, bezbednost takođe. Vidimo se ponovo.

Miroslav Knežević

Profesionalna usluga. Osoblje je u potpunosti od pomoci korisniku. Preporuke!

Mladen Prokić

Profesionalac za svaku pohvalu. Sve prema dogovoru! Ovo mi je bio drugi put da koristim uslugu parkinga.

Igorko Bre

Dobra organizacija, sve na svom mestu. Preporučujem svima!

Tomislav Tomašević Tomas

Odlična usluga!

Teodora Oprijan

Vrlo profesionalan tim, organizovani, ljubazni. Sve najlepse mogu da kazem o njima, prezadovoljni smo uslugom. 🙂

Nina Arizanović

Savrsena usluga, u roku od 3 minuta stizu do aerodroma, topla preporuka!!!

Pozovite
Navigacija