• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

O nama

Pioniri uslužnog parkiranja kod aerodroma

Firma Aerodrom Parking osnovana je 2008. godine i bavi se uslužnim čuvanjem automobila kod aerodroma. Aerodrom Parking poseduje 5 parking prostora ukupnog kapaciteta 1500 vozila od kojih je najveći sa kapacitetom od čak 1000 vozila udaljen svega 1 minut od terminala aerodroma Nikola Tesla. . Usluga je osmišljena tako da štedi vreme i novac putnika koji su se svojim automobilom uputili na beogradski aerodrom Nikola Tesla, a glavni model poslovanja najsličniji je park and fly sistemu koji je svoju popularnost stekao još davne 1967. godine. Tada je prvi put u Atlanti putncima ponuđena usluga povoljnog i bezbednog uslužnog parkinga, a ceo koncept bio je usmeren na putnike koji često putuju radi biznisa odnosno poslovanja.

Od 2016. godine, povoljno parkiranje dostupno i na aerodromu u Beogradu

Od 2016. godine, firma Aerodrom Parking je svoju lokaciju otvorila i na samom aerodromu Nikola Tesla, kako bi putnicima omogućila povoljan i bezbedan parking kod aerodroma. Sa ponosom možemo reći da je do 2023. godine desetine hiljada zadovoljnih korisnika koristilo naše usluge, a osim fizičkih lica, Aerodrom Parking prepoznat je kao pouzdan partner mnogih domaćih i stranih kompanija i turističkih agencija.

15 godina iskustva u obavljanju usluga pranja vozila kao garancija kvaliteta!

Dugogodišnje iskustvo firma je stekla pružajući usluge čuvanja, parkiranja i održavanja automobila najvećim svetskim rent a car kućama, a skoro dve decenije profesionalno obavljanog posla naše firme, autoperionice Vukić, bila je odlična priprema za širenje delatnosti i otvaranje nove firme odnosno Aerodrom Parkinga. Danas, nakon podele delatnosti i odvajanja, firma Aerodrom Parking je lider u svojoj branši poslovanja i konstantno teži ka unapređenju i usavršavanju usluga koje pruža.

Profesionalnost i maksimalna posvećenost klijentima

Da bi se svim korisnicima maksimalno olakšalo putovanje sa aerodroma Nikola Tesla, firma Aerodrom Parking svakodnevno uvodi dodatne usluge, a osim toga, putem bloga na zvaničnom web sajtu, vrši se edukacija korisnika koja ima za cilj da putnici saznaju sve informacije koje im mogu značiti ukoliko koriste avionski transport.

Aleksandar Vukić

Direktor firme Aerodrom Parking

NEKE OD KOMPANIJA KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

Pozovi