• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

Najsigurniji i najpovoljniji način da parkirate auto kod aerodroma

Feature post image dec 11 2019

Čak ni sa avionom kao prevoznim sredstvom, proces putovanja nije potpuno olakšan, niti sasvim jednostavan. Bezbroj je procedura na koje treba misliti i kojima se pred put treba pozabaviti. Posebno problematično pitanje jeste stizanje do samog aerodroma.

Da li krenuti svojim kolima i gde parkirati na aerodromu Beograd? Zamoliti prijatelja za uslugu prevoza do i sa aerodroma ili možda ipak otići taksijem? Gde ostaviti auto dok ste na putu? Kako stići od parkinga na aerodromu do terminala? Da li će uopšte biti mesta na parkingu?

Prestanite da se mučite silnim dilemama, jer imamo dobre vesti za vas – po ugledu na najoptimalniji američki model, uspeli smo da pronađemo rešenje i obezbedimo najsigurniji i najpovoljniji način da parkirate auto kod aerodroma! Više o tome saznajte u nastavku teksta.

Šta je Park ’N Fly usluga koju nudimo?

Park and fly sistem obezbeđuje povoljnu i jednostavnu uslugu parkiranja u neposrednoj blizini aerodroma. Usluga je osmišljena tako da uštedi vreme i novac putnika koji su se kolima uputili na putovanje avionom.

Do nastanka ovog sistema, postojala je samo jedna opcija za parking na aerodromu – zvaničan parking samog aerodroma. Sa ovim parkingom dva su glavna problema: izuzetno je skup, a istovremeno vrlo nepraktičan. Nikada ne znate da li u njemu ima mesta, koliko će vam vremena biti potrebno da se parkirate i da li ćete na vreme stići na check-in i let.

Park and fly je, s druge strane, alternativno, a istovremeno i najbolje rešenje za praking na aerodromu, koje oslobađa bespotrebnog stresa oko čitave procedure parkiranja, a istovremeno štedi velike količine sredstava onima koji se za njega odluče. Sa ovom uslugom, ni jedan od gore navedenih problema ne postoji.

Najbolje od svega je što se Park N Fly usluga ne zadržava samo na običnom parkiranju, već nudi i mnoge druge pogodnosti! Prva od njih je usluga besplatnog prevoza od parkinga do samog terminala odakle putujete.

Kratki osvrt kroz istoriju Park and Fly usluge

Kompanije koje nude Park ’N Fly sistem u svetu su popularne i rado korišćene već oko pola veka, gde predstavljaju omiljeni sistem parkiranja na aerodromima.

Usluga povoljnog i bezbednog uslužnog parkinga pojavila se na tržištu 1967. godine, u Atlanti u SAD-u, kao jedina kompanija čije je poslovanje posebno usmereno na putnike koji često putuju radi biznisa i poslovanja.

Od nastanka do danas, svoje poslovanje Park and Fly proširio je na mnoge lokacije, te svoju uslugu ponudio na ogromnom broju aerodroma Amerike. Park and Fly i danas nastavlja da širi svoje poslovanje na sve većem broju lokacija širom sveta.

Milioni zadovoljnih putnika pobrinuli su se za to da najoptimalniji način uslužnog parkiranja na aerodromu 2017. godine napuni 50 godina! Za to vreme, kompanija je osvojila mnoge nagrade i priznanja kojima se nagrađuju njena uslužnost i optimalnost!

Za decenije uspešnog poslovanja, kompanija se može zahvaliti upravo onima koje je uslužila na najbolji mogući način – milionima zadovoljnih korisnika i putnika koji su se pobrinuli za vrhunsku reputaciju ove usluge u celom svetu!

Uslužno parkiranje kod aerodroma puno je dodatnih beneficija

Ne samo da ovakvim sistemom parkiranje kod aerodroma postaje mnogo manje stresno i da se izbegava žurba traženja parkinga na samom aerodromu, a istovremeno štedi na troškovima parkiranja, već su tu i dodatne beneficije! Parkiranje na aerodromu Nikola Tesla Beograd više ne mora biti komplikovano, a ni skupoceno – uslužno parkiranje kraj aerodroma donosi pregršt prednosti!

Jednostavna rezervacija parkinga

Brza i laka online rezervacija ili kontaktiranje telefonom, dodatno olakšavaju čitav proces. Parking kraj aerodroma radi 00-24 i u tom periodu su dostupne i sve njegove usluge.

Potpuno bezbedan parking

Uslužni parking kod aerodroma ispunjava premium standarde bezbednosti! Kada ovde ostavite automobil, možete biti potpuno sigurni da ćete ih zateći u identičnom stanju i uopšte ne morate razmišljati o njemu dok uživate na putovanju.

Parking ima video nadzor, fizičko obezbeđenje (00-24) i kompletno ograđen prostor. Ako vam i pored svih garancija opet nekad tokom putovanja padne na pamet bezbednost vašeg ljubimca (automobila) – u svakom trenutku se preko telefona, računara ili tableta možete ulogovati i aktivirati kameru, gde ćete videti svoj auto u realnom vremenu.

Najpovoljnije cene parkinga kod aerodroma

O tome kolika je ušteda parkiranje na ovom parkingu suvišno je i govoriti! Odnos cene i  kvaliteta aerodrom parkinga izrazito je dobar za njegove korisnike!

Besplatno pranje i vožnja do terminala

Na sve ovo dobijate i bonus besplatno pranje kola (ukoliko ih na parkingu ostavite duže od 5 dana), kao i besplatnu vožnju do terminala i od terminala. Ne čudi što je ovakav sistem parkiranja kod aerodroma i kod nas sve popularniji, a utisci korisnika dovoljno govore o njihovom zadovoljstvu samom uslugom. Aerodrom parking uvek je tu da zbrine vaš automobil na najbolji i najpovoljniji mogući način! Srećan put!

aerodrom parking baner

Pozovi