• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

Kako izabrati transfer od aerodroma u inostranstvu

Feature post image dec 25 2019

Putovanje avionom umnogome olakšava i ubrzava čitav proces putovanja, a redovni korisnici avio prevoza znaju koliko je važno da i prevoz do, kao i od aerodroma organizuju na vreme.

Nije važno samo blagovremeno organizovati transfer od aerodroma na destinaciji u koju ste se zaputili, već i biti informisan o svim izborima i alternativama prevoza od aerodroma, njihovim odlikama i specifikacijama.

Aerodrom parking putnicima nudi najpovoljnije, a ujedno i najbolje rešenje za parking na aerodromu Beograd, pa je prevoz do aerodroma sa kog polećete rešen.  Ipak, to nam nije dovoljno – želimo da vam pomognemo i u pronalasku najboljeg prevoza od aerodroma u inostranstvu, te smo umesto vas istražili koje su opcije za transfer od aerodroma u inostranstvu. 

U narednim redovima saznajte koji su izbori za prevoz sa aerodroma pred vama i kako izabrati transfer od aerodroma u inostranstvu, koji će vam definitivno biti potrebni ukoliko nemate dogovor da vas neko sačeka na samom aerodromu u inostranstvu.

Dobro se informišite o mogućnostima za transfer sa aerodroma

Pre nego što navedemo koje su to najzastupljenije opcije prevoza od aerodorma, važno je da naglasimo koliko je važno to da se pred samo putovanje dobro informišete o opcijama za prevoz sa aerodroma na aerodromu na koji slećete. Nije na svakom aerodromu ista ponuda, a ni cena transfera. 

Rezervacija smeštaja odlična je prilika da ovo uradite i pitate agenciju, platformu ili same ugostitelje određenog objekta da vam predoče opcije o stizanju do njih sa aerodroma. O tome koje su najčešće zastupljene opcije za trasfer od aerodorma u inostranstvu, više ćete saznati u nastavku teksta. 

Taksi transfer od aerodroma u inostranstvu

Ukrcali ste se, sleteli, pokupili prtljag, izašli sa terminala aerodroma. Gde god da ste otputovali, sigurno ćete prvo videti taksi prevoznike sa natpisima “Taxi”, a često i njihova vozila, kraj samog ulaza u aerodrom.

Taksi prevoz je ustaljen način prevoza sa aerodroma decenijama unazad. Evo glavnih prednosti taksi prevoznika u odnosu na ostale opcije za transfer sa aerodroma: putnici uvek mogu da računaju da je lako pronaći taksi pri dolasku na aerodrom; taksisti odlično poznaju grad i znaće gde treba da odvezu putnika kad im saopštiti adresu smeštaja; putnik će biti dovežen do samog ulaza u smeštaj. 

Ipak, tu je i velika mana taksi transfera sa aerodroma – najčešće je vrlo skup. Na primer, prevoz od aerodroma Šarl de Gol u Parizu do hotela smeštenog u centru grada, putnika će koštati oko 50€.

Gradski prevoz sa aerodroma

Uvek je tu i gradski prevoz kao jedna od opcija. Ovu opciju retko ko koristi iz dva glavna razloga: nepoznavanje destinacije na kojoj je putniku prevoz sa aerodroma potreban i prtljag koji treba “vući” sa sobom, a stanica gradskog prevoza retko kad je kraj samog smeštaja na koji putnik želi da stigne. 

Sem toga, gradski prevoz uglavnom noću nije dostupan, ili linije idu proređenim tempom, a nekada putnici slete baš u ovo vreme. Ipak, gradski prevoz ima i jednu veliku prednost – predstavlja najpovoljniji transfer od aerodroma

Njime se uglavnom koriste putnici koji poznaju grad u koji su sleteli, kao i njegove linije gradskog prevoza. Skladno s prethodnim primerom, opet ćemo navesti cenu prevoza u Parizu, gradu koji predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija. Cena karte gradskog prevoza od aerodroma do centra iznosi oko 10€

Organizovan kombi prevoz

Sve je više putnika koji kombi prevoz vide kao najoptimalniji način transfera od aerodorma. Prevoz sa aerodroma kombijem često putnike odvede do samih vrata smeštaja – isto kao i taksi. Jedina razlika je u tome što u kombiju putnici putuju sa ostalim putnicima, a ne sami. 

Ovo znači i da će verovatno kombijem putnik putovati duže nego taksijem, jer će kombi usput stajati kako bi na zadate adrese ostavio druge putnike. Cena karte za kombi prevoz sa aerodroma u Parizu je u proseku 20€

Rent a car-om do smeštaja sa aerodroma

Na velikim svetskim aerodromima, kroz koje godišnje prođe ogroman broj putnika, ponuda i alternative transfera od aerodroma vrlo su raznolike i razvijene. Tako je na većini njih dostupna i rent a car usluga, koju je najčešće obavezno rezervisati nekoliko dana pre putovanja.

Naravno, rent a car prevoz obično koriste putnici koji žele da imaju kola na raspolaganju duži vremenski period, a ne samo tog dana da bi otišli do smeštaja sa aerodroma. Cene rent a car usluge dosta variraju, zavisno od same destinacije i kompanija koje nude ovu uslugu.

Automobilom sa aerodroma do smeštaja u inostranstvu

Sem rent a car usluge, možete rezervisati i auto prevoz sa vozačem, koji će vas čekati na samom aerodromu. Ova luksuzna pogodnost često nije preterano više cene od cene taksija. Kompanije koje nude ove usluge, obično daju mogućnost i za odabir automobila koji će doći po vas, te se i u skladu sa tim formira i krajnja cena usluge. 

Ova usluga, ipak, ne mora da bude toliko luksuzna i skupa. Postoje i kompanije koje, kao kombi prevoznici, kolima dolaze po više putnika, a zatim ih odvoze do željenih hotela, apartmana i smeštaja. Cena mesta u kolima onda je uglavnom niža od one zastupljene u taksiju, a viša od kombija. Nema sumnje da ćete među navedenim opcijama pronaći onu koja će najviše odgovarati vašim preferencijama. Želimo vam srećno i ugodno putovanje, a mi se vidimo čim se vratite – čekamo vas sa vašim automobilom na aerodromu u Beogradu!

aerodrom parking baner

Pozovi