• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

Povoljan parking na aerodromu – kako uštedeti?

Feature post image dec 25 2019

Najlakši deo putovanja, bilo da se radi o poslovnom putu ili odlasku na odmor, zapravo je ukrcavanje u avion. Tek tada putnici mogu u potpunosti da se opuste i uživaju, posebno ukoliko se radi o turistima. Sav organizacioni stres oko putovanja tada postaje prošlost, a činjenica je da u pripremi putovanja stresa ne manjka.

Postoji mnogo toga što ljudima remeti uzbuđenje oko samog putovanja, počevši od pronalaska željenog aranžmana, preko kupovine karata, pakovanja, pa sve do odlaska na aerodrom i brigom kako se sa aerodroma vratiti kući. Ipak, za sve postoji rešenje, pa tako i za izbegavanje nepotrebnog stresa, ali i nepotrebnih troškova.

U nastavku vam predstavljamo zbog čega je Aerodrom parking odličan izbor svih onih putnika koji odluče da sopstvenim prevozom dođu do aerodroma u Beogradu.

Pronalazak parkinga ako letite iz Beograda

Svim onim putnicima koji dolaze na beogradski aerodrom Nikola Tesla iz nekog drugog grada, praktično rešenje svakako je da se sopstvenim automobilom dovezu do aerodroma. Isti je slučaj i sa svim onim stanovnicima Beograda, koji ne žele da zavise od autobuskog ili taksi prevoza kada dolaze ili se vraćaju sa aerodroma.

Međutim, tu dolazi do problema zvanog parking, odnosno cene parkinga na aerodromu, s obzirom na to da je cenovnik zvaničnog parkirališta beogradskog aerodroma poprilično nepovoljan za budžet prosečnog srpskog turiste.

Iz tog razloga, kao najbolja i najjeftinija alternativa za sve one koji ne žele da potroše pravo malo bogatstvo za parking na aerodromu, jeste privatni Aerodrom parking koji se nalazi na svega 1 minut vožnje od aerodroma Nikola Tesla.

Kako bismo vam najbolje predstavili sve prednosti korišćenja našeg uslužnog parkinga uporedićemo cene aerodromskog parkinga i Aerodrom parkinga.

Cena parkinga na aerodromu

Aerodrom Nikola Tesla poseduje tri parking prostora na kojima svi oni koji dolaze do aerodroma sopstvenim automobilom mogu ostaviti svoje vozilo. Jedan od njih je natkriven (garaža), dok su dva na otvorenom (parkirališta P1 i P7).

Cena parkiranja na P1 parkingu iznosi 100 dinara po započetom satu, što znači da celodnovno parkiranje košta 2.400 dinara. Svi oni putnici koji odluče da na ovom parkingu ostave svoj automobil na 7 ili možda čak mesec dana moraće da izdvoje 16.800 odnosno vrtoglavih 72.000 dinara.

Parkiranje na P7 parkingu košta 800 dinara na dan, pa se tako dolazi do računice od 5.600 dinara na nedeljnom, odnosno 24.000 dinara na mesečnom nivou. Parkiranje u garaži se, takođe, naplaćuje 100 dinara po započetom satu, pa je računica ista kao i kada je P1 parkiralište u pitanju.

Cena usluge Aerodrom parkinga

Radno vreme Aerodrom parkinga je tokom celog dana, sedam dana u nedelji, što svim putnicima pruža mogućnost izbora kada žele da ostave ili dođu po svoj automobil. Cena parkiranja na našem uslužnom parkingu se obračunava po kalendarskom danu od trenutka ostavljanja vozila, a ukoliko dođete na parking nakon 22:00h uveče, taj dan Vam neće biti obračunat, a ukoliko parkiranje završite do 02:00h ujutru, taj dan vam takođe neće ući u obračun.

Ako ostavljate svoj automobil na 1 do 5 dana, cena parkinga se kreće od 700-2500 dinara za ceo period. Za parkiranje od 6 do 15 dana cene se kreću od 2900-5900 dinara za ceo period parkiranja, što znači da cena parkinga osetno opada ukoliko svoj automobil ostavljate na duži period. Ukoliko svoj automobil ostavite 17 do 30 dana, ukupna cena parkinga može biti od 6100-7500 dinara. Ako kao primer uzmemo period od 30 dana, cena parkinga po danu iznosi 250 dinara. Za period veći od 40 dana, cena parkinga je 200 dinara po danu.

Ušteda u zavisnosti od toga gde odlučite da parkirate svoj automobil

Kao što i sami možete da zaključite drastična je razlika u ceni ako se uporedi oficijalni parking aerodroma Nikola Tesla i naš uslužni Aerodrom parking. U zavisnosti od toga koje parkiralište na aerodromu je u pitanju (P1, P7 ili garaža), može se na nedeljnom nivou ostvariti ušteda od 3.000 do 14.000 dinara, ukoliko kao alternativu odaberete naš parking.

Ako bismo uporedili cene na mesečnom nivou, dolazimo do podatka da je parkiranje na P1 parkingu ili garaži aerodroma skoro 10 puta skuplje nego na Aerodrom parkingu koji mi nudimo, dok je parkiranje na P7 parkiralištu skuplje za oko 17.000 dinara.

Jasno je da se odabirom našeg Aerodrom parkinga može ostvariti značajna ušteda novca za parkiranje vozila, a osim toga možete besplatno dobiti i pranje i čišćenje vozila, u zavisnosti od toga koliko dana ostavite svoj automobil kod nas. I ne samo to, već svim našim klijentima koji parkiraju vozilo na Aerodrom parkingu obezbeđujemo besplatan prevoz do aerodroma i nazad.

Kako pametnije potrošiti novac koji ste uštedeli na parkingu

S obzirom na to da se može uštedeti značajna količina novca ukoliko se opredelite za naš parking, bilo da na putovanju ostajete 7, 10 ili više dana, postoji mnogo opcija na koje možete potrošiti taj novac. U nastavku vam predstavljamo koje sve benefite možete ostvariti ukoliko pametno odaberete mesto za parkiranje kada putujete sa beogradskog aerodroma.

Dodatne mogućnosti na samom putovanju

Ako pretpostavimo da na putovanju ostajete 10 dana, dolazimo do računice da koristeći naš uslužni parking kao alternativu za oficijalni parking aerodroma, možete uštedeti više od 100 evra. Za taj novac možete uplatiti sebi određeni izlet u okviru putovanja i na taj način uživati u obilasku znamenitosti odabrane destinacije.

Osim toga, novac koji biste protraćili na skup parking možete iskoristiti i za pronalazak boljeg smeštaja ili za kupovinu određenih suvenira ili drugih stvari koje će vam biti draga uspomena sa putovanja. Obilazak muzeja, galerija i drugih kulturno-istorijskih zdanja na putovanju je takođe odlična opcija za pametan utrošak “viška” novca.

Organizujte novo putovanje i avanture

Ukoliko volite putovanja onda sigurno znate da se mogu pronaći povoljni letovi iz Beograda, pa na taj način novcem koji uštedite pametnim izborom parkirališta možete sebi organizovati sasvim novo putovanje avionom ili odlazak na vikend u spa centar.

Naime, domaći avio prevoznik Air Serbia nudi avio karte do brojnih evropskih gradova za manje od 100 evra, tako da u zavisnosti od toga gde želite da putujete i šta želite da posetite možete odabrati svoju destinaciju, a novac utrošiti za sticanje novih iskustava.

Opremite svoj automobil

Još jedan od načina na koji možete utrošiti novac koji uštedite koristeći naš parking nedaleko od aerodoma, jeste i opremanje automobila. Za taj novac možete kompletno presvući sedišta u vozilu, ali i staviti potpuno nove felne.

Pored opremanja automobila, tim novcem možete priuštiti i redovno servisiranje automobila, što je svakako odličan način da se novac uloži u nešto što vredi i što će kasnije doneti brojne pogodnosti.
Kao što možete i sami da zaključite mogućnosti je mnogo, a pravi izbor je samo jedan – Aerodrom parking, na svega nekoliko kilometara udaljen od aerodroma Nikola Tesla. Nudimo povoljno parkiranje na 24 sata dnevno obezbeđenom parkingu. Dođite i uverite se zbog čega je naš uslužni parking pravo rešenje.

aerodrom parking baner

Pozovi