• Radno vreme i rezervacije 24/7
  • Put za aerodrom bb, Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
  • +381 64 0805876
  • Payment 1
  • Payment 2
  • Payment 3
  • Payment 4
Logo
ONLINE REZERVACIJA
REZERVACIJA 24/7! +381 64 0805876

Zaštita kofera na aerodromu – zbog čega je važna i gde je obaviti?

Feature post image jul 1 2023

Zaštita kofera na aerodromu predstavlja dodatnu meru bezbednosti pomoću koje će vaš prtljag u potpunosti biti sačuvan od ogrebotina ili drugih spoljnih mehaničkih oštećenja.

Iako se osoblje aerodroma u najvećem broju slučajeva trudi da maksimalno pažljivo postupa sa prtljagom, nije na odmet dodatno se osigurati zbog nepredviđenih okolnosti, naročito kada su u pitanju duža putovanja sa presedanjima.

U nastavku proverite zbog čega je zaštitu prljaga uvijanjem u foliju korisno obaviti pred put i gde to možete uraditi sasvim povoljno.

Gde se može obaviti zaštita kofera na aerodromu?

Celokupna priprema za putovanje uključuje veliki broj aktivnosti u sklopu organizacije putovanja, ali i pakovanje stvari koje može biti izuzetno stresno.

Verovatno ćete već nakon ovoga biti premoreni i samo želeti da krenete na putovanje, često zaboravljajući na finalni korak pakovanja i pripreme – obmotavanje kofera zaštitnom folijom.

Ukoliko ste već krenuli ka aerodromu i uskoro vam se bliži let, ne brinite se, zato što se zaštita kofera na aerodromu može obaviti brzo, efikasno i povoljno na našem privatnom Aerodrom Parkingu.

Umotavanje kofera folijom radi većeg stepena zaštite obavljamo za sve korisnike naših usluga parkinga

Sve što je potrebno jeste da uplatite parking mesto na našem privatnom parkingu na samo 1 minut vožnje do glavnog terminala.

Cena usluge zaštite kofera folijom kod nas iznosi 700 dinara, ali imamo posebne pogodnosti za sve one koji na svom putovanju ostaju duži vremenski period i svoje vozilo ostavljaju na našem parkingu.

Rezervacija parking mesta se na našem privatnom parkingu može obaviti online putem sajta unapred, tako da ne morate brinuti za vaše vozilo koje će biti pod kamerama i maksimalnim nadzorom tokom vašeg odsustva.

Pored toga, sebi osiguravate uslugu zaštite kofera, koja kao što ste videli može biti i besplatna. 

Zašto se odlučiti za zaštitu prtljaga na Aerodrom Parkingu?

Prva i osnovna prednost zbog koje preporučujemo da se odlučite za zaštitu svog prtljaga kod nas, jeste što ovu uslugu obavljamo sasvim povoljno. 

Povoljniji smo od opcije za umotavanje kofera na samom aerodromu, dok će kompletna zaštita biti obavljena za najviše 5 minuta.

Ujedno nudimo i povoljne cene za parkiranje vozila dokle god ste na putu, tako da ukoliko već ostavljate svoje prevozno sredstvo kod nas, najpraktičnija opcija jeste da i pakovanje kofera obavite na jednom mestu.

Pogledajte naš cenovnik parking usluge i informišite se koliko košta boravak vašeg vozila kod nas u odnosu na broj dana. 

Da li je bolje proceduru zaštite kofera obaviti samostalno kod kuće ili neposredno pred let?

Oni koji žele da uštede nešto malo novca ili imaju viška vremena pred putovanje, odlučuju se da zaštitu kofera obave samostalno. Sama procedura nije naročito zahtevna i podrazumeva obmotavanje celokupne površine kofera prozirnom trakom/folijom koja ima zaštitnu ulogu.

Prelepljivanje prvog sloja zaštite može biti zahtevnije, dok će se svaki sledeći sloj mnogo bolje “primiti” na one ispod njega. Pored folije, biće vam potrebne i makaze kako bi na kraju presekli foliju.

Sa druge strane, veća je verovatnoća da za zaštitu kofera nećete imati vremena, da ćete prosto u žurbi zaboraviti na ovaj važan detalj ili da će vam kod kuće nedostajati potreban materijal.

Isto tako, ukoliko se i sami odlučite da uvijanje kofera obavimo umesto vas, ne morate brinuti oko bilo čega, osim o tome da vaše vozilo parkirate kod nas dok ste na putu.

Utrošićete svega 5 minuta vremena pred let, tako da možete zaštititi svoje kofere čak i kada žurite, dok će uvijanje za vas obaviti naši zaposleni brzo, efikasno i pouzdano, uz najbolji materijal. 

 

Da li je zaštita kofera na aerodromu obavezna?

Pored gubitka prtljaga, oštećenje kofera je sledeće na listi stvari koje sigurno nećete priželjkivati.

Tokom presedanja sa leta na let, pored toga što i sami morate promeniti avion, vaše stvari se takođe transportuju, pa u ovom procesu dolazi do najvećeg rizika za oštećivanjem prtljaga.

Posebno će biti zabrinuti oni koji su nedavno kupili nove kofere, čija je cena prilično visoka, naročito kada se odlučite za one malo kvalitetnije.

Niko vas ne može naterati da svoje kofere zaštitite pred putovanje avionom niti je to obaveza na bilo kom aerodromu, ali po svemu sudeći, nema razloga da to ne uradite i da rizikujete oštećenje vašeg prtljaga.

Nadamo se da ste uvideli zbog čega je važno zaštititi vaše stvari pred let avionom, dok smo mi tu za vas ukoliko se odlučite za ovu uslugu!
aerodrom parking baner

Pozovi